dilluns, 13 de setembre del 2010

Notícia Cerdanyola Info

S'ha acabat el bròquil fa el repartiment de verdures a la plaça de l'Abat Oliba

13/09/2010

El col.lectiu ha anunciat que, mentre l'Ajuntament no els ofereixi un local, continuaran la seva activitat com a cooperativa al carrer, concretament es reuniran cada dijous, a les 19,30 hores, a la plaça de l'Abat Oliba per fer el repartiment de fruites i verdures.
Imatges
El col.lectiu farà el repartiment de fruites i verdures a la plaça de l'Ajuntament
El col.lectiu farà el repartiment de fruites i verdures a la plaça de l'Ajuntament


El col.lectiu S’ha acabat el bròquil continua a la recerca de local on poder dur a terme la seva activitat de cooperativa agrícola. Mentre no disposen de centre on poder fer el repartiment de productes, han decidit fer-ho a la plaça de l’Ajuntament, cada dijous, a les 19,30 hores.

Un portaveu de l’entitat, Martí Galofré, explica que, a més, el fet de realitzar el repartiment en aquest indret també serveix per donar a conèixer la seva activitat a la ciutadania i fer-los visibles com a entitat.

Segons assegura Galofré, la situació no ha canviat per al col.lectiu des que el passat mes de juliol van haver de deixar les dependències que compartien amb els Castellers de Cerdanyola, a l’avinguda d’Espanya, perquè aquest local acollís el Banc d’aliments. El portaveu de S’ha acabat el Bròquil remarca que l’Ajuntament encara no els ha ofert una alternativa.

Martí Galofré confirma que el col.lectiu farà el repartiment de fruita i verdura a la plaça de l’Ajuntament cada dijous, a les 19,30 hores, mentre no disposin de local.

La polèmica es va iniciar arran de la protesta en què S'ha acabat el bròquil reclamava l'habilitació d'un local per realitzar les seves activitats després que l'Ajuntament decidís cedir l'espai que utilitzaven per a la instal.lació del Banc d'Aliments per considerar-lo prioritari en temps de crisi. L'Ajuntament assegurava haver complert el compromís amb el col.lectiu de facilitar un espai alternatiu al Centre Cívic Serraparera, però el col.lectiu afirmava que havien estat desallotjats amb una actitud antidemocràtica.


http://www.cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2010/09/13/broquil_reparteix_verdura_al_carrer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada